Sneaker cleaning, sneakers customizen, & sneaker repair

  • Reparatie met originele materialen
  • Drop-off punten
  • Dé sneakerspecialist van Nederland
Ontdek de mogelijkheden

Sneaker cleaning

Heb jij weer eens een leuk feestje gehad en herken je je sneakers niet meer? Of zit er een vlek in die je er niet meer uit krijgt?
Wij gaan heel graag de uitdaging aan!

Gratis offerte

Sneakers customizen

Wil jij je eigen custom sneakers? Of zijn jouw Air Max toe aan een soleswap? Vul een aanvraagformulier in en wij gaan je helpen!

Gratis offerte

Sneaker repair

Is jouw Yeezy uitgescheurd? Of zijn de zolen van je Nikes versleten? Zijn de hielvoeringen van jouw favoriete sneakers kapot? Of zit er gat in je sneaker? Wij hebben voor alles een oplossing!

Gratis offerte

Mijn naam is Simone en ik ben het gezicht achter Fris en Fruitig bij schoenmakerij Bas! Mijn liefde voor sneakers is enorm groot! Dag in dag uit ben ik er mee bezig. Ik ken als geen ander het gevoel dat je krijgt van een nieuw paar sneakers! Helaas ontkom je niet aan vuil, vlekken of zelfs slijtage….
Maar ook daar ligt mijn passie! Met veel liefde en de nodige kennis maken wij sneakers weer Fris en Fruitig!

Gun jij je sneakers een 2e kans?

Gratis offerte

Hoe werkt het?

Vul je contactgegevens in, omschrijf wat er moet gebeuren en upload een of meerdere foto’s van de betreffende sneaker of schoen.
Wij beantwoorden je aanvraag binnen 3 werkdagen. Je ontvangt van ons de prijs en de geschatte levertijd.
Wanneer je akkoord bent met de prijs en de schoenen graag wilt laten herstellen kun je deze aan ons opsturen of afgeven in de winkel.

Bij ontvangst van de schoenen ontvang je een berichtje, we streven naar een doorlooptijd van 8 werkdagen.

Wanneer het herstel gereed is ontvang je een betaalverzoek, indien deze betaald is worden de schoenen aan je retour gestuurd via PostNL. Indien gewenst kun je de schoenen natuurlijk ook in onze winkel ophalen en betalen.
Gratis offerte

Sneakers opsturen kan via ons online reparatie aanvraag formulier.

Deze hele oude Philip Models, eigenlijk klaar om weg te gooien, toch naar Bas gebracht. Hoe het kan weet ik niet maar ze zijn weer als nieuw..!!

Super blij met mijn ‘nieuwe’ schoenen! Dankjewel tovenaar Bas 👌🏽

Floor Nuyens

Vandaag mijn Yeezy’s opgehaald bij Schoenmakerij Bas en ze zien er weer helemaal top uit! Ben er hartstikke blij mee en ze kunnen de komende jaren weer mee. Zeker aan te raden voor de Yeezy liefhebbers!👍

Max Dieks

Sneakers super netjes gemaakt, allebei de schoenen voorzien van nieuwe vetersluiting, ze zijn als nieuw.
Echt vakmanschap 👍

Dinanda Diender

Mijn Nike air max 1 skullpack laten soleswappen en op kleur laten brengen. Ben hier zeer tevreden mee en zal mijn volgende schoenen als ze een soleswap of reparatie nodig hebben zeker weer terug brengen naar Bas! Aanrader!

Jairo

Aangesloten bij

Contact

Oosterhof 16
5283 BV Boxtel

info@schoenmakerijbas.nl
0411 - 68 50 71

Openingstijden