Paardrijlaarzen repareren

Direct contact? Bel: 0411-685071 of mail: info@schoenmakerijbas.nl

Het veranderen van schachten, inzetten van ritsen en het verzolen en verhakken van het onderwerk behoort tot de mogelijkheden. De kwaliteit en het comfort van de rijlaarzen en schoenen blijven bestaan en worden soms nog beter. De levensduur wordt verlengd en je bent de laarzen of schoenen maar zeer kort kwijt.

  • Reparatie met originele materialen
  • Drop-off punten
  • Dé schoenspecialist van Nederland
Vraag reparatie aan

Hoe werkt het?

Vul je contactgegevens in, omschrijf de reparatie en upload een of meerdere foto’s van de betreffende reparatie.
Wij beantwoorden je aanvraag binnen 3 werkdagen. Je ontvangt van ons de prijs en de geschatte levertijd.
Wanneer je akkoord bent met de prijs en de schoenen graag wilt laten herstellen kun je deze aan ons opsturen of afgeven in de winkel.
Bij ontvangst van de schoenen ontvang je een berichtje, we streven naar een reparatie tijd van 8 werkdagen.
Wanneer de reparatie gereed is ontvang je een betaalverzoek, indien deze betaald is worden de schoenen geretourneerd via PostNL. Indien gewenst kun je de schoenen natuurlijk ook in onze winkel ophalen en betalen.

Wat een KANJER die Bas. Mijn bergschoenen supersnel van nieuwe zolen voorzien zodat ik toch nog op tijd naar de Alpen kon. En wat zagen de schoenen er top uit. Dus voor nieuwe zolen op je bergschoenen breng ze bij BAS.

JP Dragt

Geweldig resultaat. Je kon vanaf de neuzen zo naar binnen kijken in mijn minstens 15 jaar oude Meindls. Leer was ook keihard geworden. Afscheid nemen was geen optie omdat een vriendin ze inmiddels had omarmd en het de enige schoenen zijn waar ze zonder pijn op kan lopen. Perfect verzoold en het leer is weer heel soepel en heeft zelfs zijn kleur weer terug. Gouden handjes die Bas en erg prettig en snel geholpen!!

Marga van Barneveld

Bedankt Toppers, binnen 4 dagen mijn Durbarry Laarzen weer helemaal als nieuw! Vriendelijk, goede service, snelle levering. Mooi hersteld.

Stephanie Bitang

Zoooooo blij ben ik met mijn “nieuwe” bergschoenen! 30 jaar oud zijn ze, 15 jaar geleden kon Bas de zolen vervangen. Ik dacht dat ik ze nu zou moeten vervangen….
Maar niets was minder waar! Mijn fijne en goed ingelopen lowa’s zijn nogmaals voorzien van nieuwe zolen. En naast de nieuwe zolen zijn de schoenen vakkundig behandeld en ze zien er weer uit als nieuw. Ik kan er weer 15 jaar tegen 😀

Jannemieke van Hemert