Podologie

Specialisatie in voet- en houdingsklachten. Door middel van een passend schoenadvies, oefeningen en een fijn zooltje op maat!

Direct contact? Bel: 06-41185868 of mail: jolandageurts@schoenmakerijbas.nl

  • Aangesloten bij Stichting Loop
  • Geregistreerd Podoloog
  • Wij denken altijd een stap verder
Direct contact

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Weet je dat wij voor vrijwel elk voetprobleem een passende oplossing hebben? Wij bieden advies, steunzolen, ortheses en (semi)orthopedische aanpassingen aan normale dagelijkse schoenen! Een mens legt gedurende zijn leven al lopend gemiddeld 185.000 kilometer af. Dat is viermaal de wereld rond. Logisch dat onze voeten met het ouder worden een beetje beginnen te piepen en te kraken. Gelukkig zijn voetklachten vaak prima te verhelpen én te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Een registerpodoloog is een erkende paramedische voetspecialist die een belangrijke bijdrage levert aan een zorgvuldige diagnose bij voetgerelateerde klachten. Onze podoloog Jolanda Geurts wil in de eerste plaats haar patiënten met voet- en houdingsklachten helpen om zo goed mogelijk van zijn of haar klachten af te komen en actief te  blijven bewegen. Ook werkt zij samen met andere disciplines in de zorg vanuit een multidisciplinaire benadering. Bij Fysiotherapie en Handencentrum De Dommel kunt u een afspraak met haar maken, eventueel in combinatie met een manueel- en of fysiotherapeut. Deze samenwerking heeft veel voordelen. Jolanda geeft passend schoenadvies en oefeningen die een complete aanvulling zijn tijdens een consult.

Branche organisatie: Stichting Loop

Vergoeding

De kosten worden deels of geheel vergoed door je zorgverzekeraar (informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar). Verwijzing is niet nodig. Je kunt vrijblijvend een afspraak maken ofons  tijdens kantooruren bereiken.

Hoe het werkt

We doen een grondig voetonderzoek om te kijken welke oplossing het beste bij je probleem past.
Na het onderzoek gaan wij voor je aan de slag met het maken van de op maat gemaakte zolen.

Wanneer de zolen gereed zijn krijg je dit van ons te horen en kunnen ze bij ons opgehaald worden. We checken altijd nog even of alles goed past en aansluit.

Indien nodig of gewenst kun je altijd een afspraak maken ter controle. Dit is uiteraard niet verplicht en geheel vrijblijvend.

Goed en professioneel geholpen door Jolanda bij de aanschaf van op maat gemaakte zolen voor in mijn hardloopschoenen, wandelschoenen en werkschoenen.
Zaten meteen (na inlopen) goed. Kwalitatief zeer goed (maar had ook niet anders verwacht). Aanrader👍👣

Patrick van den Aker

Door Jolanda onlangs nieuwe zooltjes laten aanmeten. Super geholpen en zeer tevreden over het resultaat!
Daarnaast altijd top kwaliteit reparaties door Bas en zijn team. Al verschillende keren mijn schoenen laten repareren. Iedere keer komen de schoenen weer in nieuw-staat terug. Top mannen.

Kasper