Stomerijservice

Wij werken al 35 jaar samen met Stomerij.nl in Eindhoven. Stomerij.nl verzorgt alle denkbare reinigingen van je kleding, vloerkleden, bruidsjaponnen, dekbedden, leer en suède. Snelle levering en optimale reiniging staan garant voor kwaliteit.

Onze gordijnenreiniging is uniek in Nederland. Bij aanvaarding worden de gordijnen opgemeten en geregistreerd in ons automatiseringssysteem. Na de reiniging wordt dit gecontroleerd en indien nodig teruggebracht op de afmetingen bij binnenkomst. Bij aflevering zijn de afmetingen vermeld op de aflever bon zoals bij inname opgemeten.

Kledingreparatie

Onze kledingreparatieservice bestaat uit het vermaken en herstellen van diverse soorten kleding zoals het inzetten van ritsen in broeken en jassen. Ook het innemen, uitleggen en korter maken van spijkerbroeken en pantalons is geen enkel probleem.

Naambordjes

Een naambordje naast je voordeur siert de woning en geeft een fantastisch elan aan het huis. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod van naambordjes en naamplaatjes in allerlei verschillende materialen. Wanneer je een naambordje besteld is deze vaak de zelfde week nog in huis.

Tassen ontwerpen

Stratas / Veerle van den Boogaart / Schoenmakerij Bas staat voor handgemaakte leren tassen en accessoires. Alle leren producten worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Dit varieert van praktische shoppers en schoudertassen tot stoere rugzakken of werktassen waar een laptop in past. Met veel oog voor kwaliteit, detail en kleur wordt iedere tas een waar kunstwerk.

Ben je op zoek naar de ideale tas of ben je op zoek naar vakmensen om je idee te realiseren? Laat het ons weten, we gaan graag voor jou aan de slag!