Sneaker cleaning & reparatie

Direct contact? Bel: 0411-685071 of mail: info@schoenmakerijbas.nl

  • Reparatie met originele materialen
  • Drop-off punten
  • Dé schoenspecialist van Nederland
Sneaker herstel aanvragen

Sneaker herstel aanvragen kan via ons online reparatie aanvraag formulier.

Hoe werkt het?

Vul je contactgegevens in, omschrijf wat er moet gebeuren en upload een of meerdere foto’s van de betreffende sneaker of schoen.
Wij beantwoorden je aanvraag binnen 3 werkdagen. Je ontvangt van ons de prijs en de geschatte levertijd.
Wanneer je akkoord bent met de prijs en de schoenen graag wilt laten herstellen kun je deze aan ons opsturen of afgeven in de winkel.
Bij ontvangst van de schoenen ontvang je een berichtje, we streven naar een doorlooptijd van 8 werkdagen.
Wanneer het herstel gereed is ontvang je een betaalverzoek, indien deze betaald is worden de schoenen aan je retour gestuurd via PostNL. Indien gewenst kun je de schoenen natuurlijk ook in onze winkel ophalen en betalen.
Vraag sneaker herstel aan

Sneakers opsturen kan via ons online reparatie aanvraag formulier.

Complimenten voor dit vakmanschap. Recent twee paar Santoni’s afgegeven waarbij ik al meer dan een jaar niets aan onderhoud had gedaan. Ze zagen er zeer slecht uit en ik denk dat menig schoenmaker ze had geweigerd. Bas en zijn team hebben het in de afgelopen weken voor elkaar gekregen om beide paren vrijwel in zo goed als nieuw staat af te leveren. Inmiddels heb ik mijn derde paar ook voor onderhoud afgegeven en wat mij betreft ga ik in de toekomst nergens anders meer heen.

Jeroen Willems

Bedankt Toppers, binnen 4 dagen mijn Durbarry Laarzen weer helemaal als nieuw! Vriendelijk, goede service, snelle levering. Mooi hersteld.

Stephanie Bitang

Zoooooo blij ben ik met mijn “nieuwe” bergschoenen! 30 jaar oud zijn ze, 15 jaar geleden kon Bas de zolen vervangen. Ik dacht dat ik ze nu zou moeten vervangen….
Maar niets was minder waar! Mijn fijne en goed ingelopen lowa’s zijn nogmaals voorzien van nieuwe zolen. En naast de nieuwe zolen zijn de schoenen vakkundig behandeld en ze zien er weer uit als nieuw. Ik kan er weer 15 jaar tegen 😀

Jannemieke van Hemert