Schoenreparatie

Je schoenen zijn belangrijk voor je, niet alleen om lekker te kunnen lopen, maar ook voor je imago en voor je uiterlijk. Je schoenen zijn een onderdeel van jou, die zijn het waard om te laten repareren.

Iets wat kapot is, moet gemaakt worden en bovendien is dit ook beter voor het milieu. Zeker als we het hebben over zaken die dagelijks intensief gebruikt worden. Schoenen, laarzen, maar ook sneakers en wandelschoenen zijn na een zorgvuldige behandeling in onze werkplaats, weer als nieuw.
Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan en met enige trots kunnen we zeggen dat we ook echt alles kunnen repareren!

Merken als Van Bommel, Van Lier, Greve, en diverse andere merken hebben wij aan ons weten te binden. Door deze samenwerking mogen wij ons bedrijf de titel ‘Meester Schoenmaker’ geven en werken wij met de originele materialen van deze grote merken. Ook voor het herstel van de bekende Italiaanse, Spaanse en Engelse merken bent u bij ons aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld Santoni, Magnanni, Church’s  en Crockett & Jones.

Schoenen laten reinigen en poetsen? Geen probleem, graag zelfs. Op verzorgde schoenen loopt het toch een stuk lekkerder.

Uiteraard beschikken wij ook over een opstuurservice. Via ons formulier kun je de reparatie aanmelden en opsturen.

Online reparatie aanvragen

Aanvragen

Outdoor Wandel- en Bergschoenen

Wij kunnen vrijwel iedere wandelschoen weer voorzien van een origineel onderwerk van onder andere Meindl, Lowa, Hanwag, Scarpa, Mammut en vele andere wandelschoenmerken. Tijdens het vervangen herstellen wij standaard eventuele losse naden, haakjes of andere defecten waardoor de schoen na reparatie weer zo goed als nieuw is. Als finishing touch behandelen wij uw schoenen met het meest geschikte onderhoudsproduct.

Naast originele verzolingen is het ook mogelijk alleen de hakken van de wandelschoenen te vervangen. Dit is een prima oplossing als de voorzool nog in goede staat is. Ook alleen de loopzool (zwarte slijtlaag) vervangen, zonder de dempingslaag te vernieuwen, is bij veel schoenen mogelijk.

Uiteraard is hierbij wel van belang dat de dempingslaag intact is en niet poreus, maar meestal gebeurt dit niet binnen 5 jaar na aankoop. Ook moet het dempend vermogen, de shorewaarde, nog voldoende zijn. Wij controleren dit altijd als u zo’n reparatie aanbiedt.

Dubarry

Wij zijn gespecialiseerd in de complete originele revisie van het Ierse merk Dubarry. Dat wil zeggen dat wij uw laarzen volledig repareren, van binnen  en van buiten. Wij hebben jarenlange ervaring met de complete reparatie van alle typen Dubarry’s, van outdoor laarzen tot zeillaarzen. Hierdoor zijn je Dubarry laarzen weer als nieuw, inclusief een waterdichte zool met grof of watersport profiel.

Reparatie lederwaren

Je kunt bij ons terecht voor diverse lederwarenreparaties: tassen, laptoptassen, sporttassen, rugtassen, schooltassen en portemonnees. Wij helpen je met stikwerk van naden of scheuren of het plaatsen van een nieuwe rits, het innemen en/of uitleggen van laarzen maar ook voor het inslaan van drukkers en ringen, vervanging van gespen en nog vele andere reparaties.

Ruitersport

Door de jaren heen zijn we bekend geworden in de ruitersport en bieden we een professioneel herstel van al uw kostbare rijlaarzen en schoenen. Het veranderen van schachten, inzetten van ritsen en het verzolen en verhakken van het onderwerk behoort tot de mogelijkheden. Onze manier van herstellen heeft een groot aantal voordelen. De kwaliteit en het comfort van de rijlaarzen en schoenen blijven bestaan en worden soms nog beter. De levensduur wordt verlengd en je bent de laarzen of schoenen maar zeer kort kwijt.

Orthopedische voorzieningen

Door onze opleiding en jarenlange ervaring in de orthopedie kunnen wij uw schoenen ook voorzien van diverse orthopedische aanpassingen. Het plaatsen van een hakverhoging, afwikkelbalk of het verstijven van de zool is geen enkel probleem.

Lederwaren kleuren / customizen

Ben je niet blij meer met de kleur van je leren schoenen, tas of jas? Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij de beste leerverf, elastisch, watervast en krasbestendig.  Met zorg en aandacht verven wij uw schoenen, tas of jas zo mogelijk in elke gewenste kleur

Schoenen Cleanen

Wij kennen als geen ander het gevoel dat een nieuw paar schoenen je geeft. Het moment dat je de doos opent en je aanwinst even uitgebreid bekijkt en voelt. Maar natuurlijk ontkomt ook dit mooie, nieuwe paar niet aan vuil of vlekken.

Of het nu je nette dames- of herenschoenen, sneakers, of een paar exclusieve andere schoenen zijn, wij reinigen je schoenen met de hand en gebruiken alleen geteste schoenreinigingsartikelen. Ook beschikken wij over een speciale stoomreiniger voor schoenen om ook de meest hardnekkige vlekken uit de schoen te krijgen. Na het reinigen worden de schoenen weer onderhouden met het daarvoor betreffende onderhoudsproduct en uiteraard weer beschermd tegen water en vuil door middel van een nano protect.